Beste leden, ouders/verzorgers en jeugdleden,

De persconferentie van dinsdagavond van de heren Rutte en De Jonge betekent weer wat veranderingen in de tennismogelijkheden voor leden tot en met 26 jaar. Vanaf woensdag 3 maart 2021 mogen leden tot en met 26 jaar weer dubbelen. Vanaf die datum kunnen leden tot en met die leeftijd dus weer afhangen om te dubbelen.

Helaas mogen de “ouderen” (vanaf 27 jaar) nog steeds alleen maar enkelen…. daar kunnen we van alles van vinden, maar helaas is het nog even niet anders….

In het afhangsysteem van de Clubapp zal het aangepast worden voor het dubbelen (1 uur) en het enkelen zal blijven staan op 45 minuten.

Verder is de afgelopen weken gebleken dat er geen leden zijn die gebruik maken van de verruiming van de openingstijden in de ochtenden. Aangezien het vroeger laten openen van het park extra kosten met zich meebrengt en we hier niemand een plezier mee doen, zal de openingstijd komende week weer worden teruggebracht naar 09.00 uur.

Als laatste wil ik iedereen nogmaals vriendelijk, maar wel dringend verzoeken de coronaregels op het park aan te houden. De weken voor de sluiting van het park vanwege de sneeuw, is gebleken dat verschillende leden looproutes niet meer aanhouden en denken dat desinfecteren van handen niet meer nodig is. DOE DAT S.V.P. wel om problemen te voorkomen! Voor de volledigheid de belangrijkste nog even onder elkaar:

– Als jezelf of iemand thuis de volgende (ook milde!) symptomen heeft mag je niet deelnemen aan de les;
– Iemand bij je thuis positief is getest op het coronavirus (COVID-19);
– Neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts: blijf thuis;
– Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes;
– Schud geen handen;
– Ontsmet je handen voor de les of het vrij tennissen met het aanwezig ontsmettingsmiddel;
– Kom maximaal 10 minuten voor de les of het vrij tennissen naar het park;
– Wacht NIET op het terras voor de serre, maar bij de banen;
– Houd je aan de aangegeven looproutes.

Hopelijk gaat iedereen weer even extra letten op deze regels, anders zie ik me genoodzaakt om nadere actie te ondernemen richting degene die zich niet aan de regels willen houden. Dat wil ik absoluut niet, maar het kan nog steeds niet zo zijn dat een aantal enkelingen zaken gaan verpesten voor de leden die zich wel aan de afspraken houden!

Met vriendelijke groet,
Hans Pellis
Voorzitter TC de Vijfhuizen
M: 06- 514 99 163
E: hanspellis@devijfhuizen.nl