TC de Vijfhuizen heeft 2 tennistrainers in dienst; Silvie van der Ploeg (Hoofdtrainster) en Marcel Mol.

Samen vormen wij een hecht team, en onze kracht is dat we echte clubtrainers zijn! We proberen alle cursisten, jong en oud het tennisspel aan te leren en te leren verbeteren. Daarnaast is het ons doel is om het sociale aspect van het tennissen te vergroten, en om zoveel mogelijk jeugd en volwassenen aan onze vereniging te binden, door deelname aan competities en verenigingsactiviteiten te stimuleren.

De lesgroep bestaat uit 2 tot 4 spelers, maar het is ook mogelijk om privéles te volgen. Bij de jeugdspelers wordt zoveel mogelijk ingedeeld op leeftijd. Daarnaast wordt er gekeken naar aanleg, ervaring en motivatie van het kind. Ook wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de verschillende relaties binnen een groep.

TC de Vijfhuizen is een bruisende vereniging waarbij alle doelgroepen actief zijn. Kinderen kunnen vanaf 5 jaar starten met een cursus Tenniskids. Voor de jeugdleden wordt er naast de reguliere les/training nog een competitietraining gegeven. Ook worden er tossmiddagen georganiseerd waarbij de kids na afloop met z’n allen frietjes eten! De volwassenen kunnen op iedere leeftijd starten met het volgen van tennisles, maar voor de betere tennisser wordt er ook intensief training gegeven.

Kijk op de website voor meer informatie!

Wilt u in contact komen met de trainers stuur dan een mail naar trainers@devijfhuizen.nl

Trainers

  • Marcel Mol
    Marcel Mol
  • Silvie van der Ploeg
    Silvie van der Ploeg Hoofdtrainster

    06 – 24 53 37 37