Het trainersteam van T.C. de Vijfhuizen bestaat uit 3 trainers; Silvie van der Ploeg (Hoofdtrainster), Marcel Mol en Stijn Adriaansen.

We zijn in het bezit van een CIOS diploma met specialisatie Tennis op Niveau A en B. Dat wil zeggen dat we aan alle niveaus les/training mogen geven. We hebben alle drie speelsterkte 3 en zijn ook nog actief in de Landelijke competitie. Ook volgen we met regelmaat de KNLTB applicatiecursussen, zoals bijvoorbeeld Rolstoeltennis, Beachtennis en Tenniskids.

Onze kracht is dat we echte clubtrainers zijn! We proberen alle cursisten, jong en oud het tennisspel aan te leren en te leren verbeteren. Daarnaast is het ons doel is om het sociale aspect van het tennissen te vergroten, en om zoveel mogelijk jeugd- en seniorleden aan onze vereniging te binden, door deelname aan competities en verenigingsactiviteiten te stimuleren.

De lesgroep bestaat uit 2 tot 4 spelers, maar het is ook mogelijk om privéles te volgen. Bij de jeugdspelers wordt zoveel mogelijk ingedeeld op leeftijd. Er wordt daarbij gelet op de aanleg, ervaring en motivatie van het kind. Ook wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de verschillende relaties binnen een groep (vriendje/vriendinnetje en jongen/meisje).

TC De Vijfhuizen is een bruisende vereniging waarbij alle doelgroepen actief zijn. Kinderen kunnen vanaf 3,5 jaar starten met een cursus Tenniskids. Voor de jeugdleden t/m 11 jaar wordt er naast de tennisles een speciale loopscholing en coördinatietraining gegeven, en voor de oudere jeugd is er naast de reguliere les/training nog een competitietraining. De seniorleden kunnen op iedere leeftijd starten met het volgen van tennisles, maar voor de betere tennisser wordt er ook intensief training gegeven.

Kijk op de website voor meer informatie!

Contact