Wil jij na de najaar competitie gezellig nog even door tennissen, doordat hij dit jaar maar uit vijf speeldagen bestaat? Het Vijfhuizen Open Herfsttoernooi vindt plaats in de eerste week na de laatste speeldag van de competitie.

Binnen onze vereniging was er nooit eerder een open toernooi dat plaatsvond in het najaar.  Om die reden is er gestart met de organisatie van een toegankelijk toernooi dat officieel volgens de KNLTB normen wordt georganiseerd. Alle tennissers kunnen mee doen! Van jong tot oud, van beginners tot gevorderden en dat maakt dit toernooi uniek!

Dus houdt alvast je agenda vrij! Afgelopen week hebben we ons toernooi aangemeld bij de KNLTB en in juli krijgen we te horen of de KNLTB het toernooi goedkeurt. Hier alvast de belangrijke info voor in je agenda:

Wanneer? 31 oktober t/m 6 november

Voor wie? Tennissers met de ranking 3 & 4 (open) en (17+) 5 t/m 9

Onderdeel: HE, DE, HD, DD, GD

De commissie van dit toernooi is een leuke mix van de jonge generatie en ervaren leden. Allemaal amper toernooi ervaring, maar dat gaat zorgen voor frisse blikken en volop gezelligheid!

Dus: zoek alvast een dubbelpartner, zet de datum in je agenda en duim mee voor de goedkeuring!

Heb je vragen of hele goede ideeën? Neem dan contact op met Helen, Sabine, Tristan, Luke of Niels of stuur een mailtje naar herfsttoernooi@devijfhuizen.nl

Open Herfsttoernooi commissie

  • Niels Kerstens
    Niels Kerstens
Contact