Beste woensdag- en maandagmorgen tossers,

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gehoord heeft de overheid besloten dat sportkantines gesloten moeten worden voor minimaal 3 weken.

Dit betekent dat ook op de ochtenden dat jullie tossen de kantine gesloten zal blijven (toiletten zijn wel beschikbaar). Omdat het tennissen op zich wel mogelijk blijft, heb ik vanmorgen met Kostec contact gehad om te bespreken of het tossen op deze morgens geregeld kan blijven worden. Kostec heeft aangegeven dit te willen blijven regelen en kan het dus doorgaan, maar er gelden wel enkele extra regels die we aan moeten houden:

  • de kantine is en blijft gesloten, dus een bakkie koffie is niet mogelijk;
  • er mogen maximaal 40 personen op het park / terras zijn, dus Kostec heeft van mij de bevoegdheid gekregen om “tossers” weg te sturen als dit aantal wordt overschreden;
  • het klinkt onvriendelijk, maar blijf na het spelen niet op het park hangen, maar verlaat het park.

Verder blijft natuurlijk gelden dat je je aan alle coronaregels (1,5 meter afstand, handen wassen, looproutes, registratie e.d.) die al gelden op het park dient te houden.

We danken Kostec voor zijn bereidheid om dit in deze situatie te blijven regelen en hopen dat jullie toch nog kunnen genieten van het mooie tennisspel!

Mede namens het bestuur, met vriendelijke groet,

Hans Pellis
Voorzitter TC de Vijfhuizen
M: 06- 514 99 163
E: hanspellis@devijfhuizen.nl