Beste leden,

Mogelijk kijkt niet iedereen meer naar de persconferenties, maar de besluiten van gisterenavond hebben ook weer consequenties voor ons als tennisvereniging!
Vanaf vandaag tot en met 14 januari zijn de kantine en de serre gesloten. De hal blijft wel open, dus de toiletten blijven bereikbaar.

Er is nog enige onduidelijkheid over het feit of we mogen blijven dubbelen of niet. De Knltb geeft aan dat ze dit aan het uitzoeken zijn en er op terug komen. Totdat we hier duidelijkheid over hebben, blijft dubbelen toegestaan, maar dat kan op korte termijn veranderen. Zodra we het weten, krijgen jullie het te horen. Vooralsnog kan het tossen morgenvroeg gewoon doorgaan, maar zijn de kantine en serre zijn dus gesloten.

Al enige tijd zijn onze trainers druk bezig met het proberen alle lessen toch nog ingepland te krijgen. Waarvoor uiteraard onze dank!
Na de besluiten van gisterenavond mag er binnen geen les meer worden gegeven en zijn de trainers bezig om te kijken welke opties er nu nog overblijven. Zij zullen degene die les hebben hierover zelf infomeren.
 

Wij hadden de ALV voor 28 januari 2022 gepland staan, maar kunnen jullie nu al mededelen dat die uitgesteld gaat worden. Pas na 14 januari weten we wat de verder acties vanuit de overheid gaan worden en we moeten 4 weken voor de vergadering de uitnodigingen versturen. Dat gaat dus niet lukken voor eind januari.

Voor de duidelijkheid: het park is open van 09.00 u tot en met 17.00 u. Die regel blijft zoals deze was.

En als laatste; laten we met z’n allen proberen om de regels die er zijn na te leven, ook op ons park. Probeer dus ook meer gebruik te maken van het desinfecteren van je handen en handhaving van de 1,5 meter maatregel. Blijf uiteraard thuis als je klachten hebt!

Ondanks alle beperkingen wensen wij jullie toch (zover het kan) prettige feestdagen en een gelukkig, gezond. coronavrij 2022!

Mede namens het bestuur, met vriendelijke groet, 

Hans Pellis
Voorzitter TC de Vijfhuizen
M: 06- 514 99 163
E: hanspellis@devijfhuizen.nl