Beste leden, ouders/verzorgers,

Het zal niemand ontgaan zijn dat vanaf morgen de avondklok wordt ingevoerd. Voor ons heeft dat als gevolg dat we de openingstijden van ons park aan moeten passen, omdat iedereen vanaf 21.00 uur binnen zou moeten zijn. Als bestuur hebben we nagedacht over de mogelijkheden die we nog hebben en uiteindelijk hebben we het volgende besloten:

  • Vanaf maandag 25 januari t/m het einde van de avondklokperiode is ons park geopend van 07.00 uur tot 21.00 uur op alle dagen (ook in het weekend);
  • Afhangen kan vanaf 07.00 uur tot 20.00 uur;
  • De laatste partij eindigt dus om 20.45 u en daarna mag er niet meer gespeeld worden;
  • De beveiliging sluit het park om 21.00 uur af.

Hoewel we ons realiseren dat dit niet voor iedereen een oplossing biedt, hopen we hiermede toch extra speelruimte te creëren binnen de geldende regels. Vanzelfsprekend blijven alle al geldende regels rondom corona gewoon van toepassing!

Onze trainers zijn ondertussen druk bezig om te kijken op welke wijze zij invulling kunnen blijven geven aan de lessen, maar daarover nemen zij zelf contact op met degene die les hebben. Hierbij onze dank aan trainers en lessers voor hun flexibiliteit en meedenken bij het verzetten van lessen.

Mochten er vragen zijn over het bovenstaande, dan horen wij dat graag.

Namens het bestuur, met vriendelijke groet,

Hans Pellis
Voorzitter TC de Vijfhuizen
M: 06- 514 99 163
E: hanspellis@devijfhuizen.nl