Beste leden,

Helaas worden we opnieuw geconfronteerd met extra coronamaatregelen die vanaf vandaag gaan gelden. Voor ons betekent dit dat:

  • de kantine vanaf vandaag t/m (minimaal) zaterdag 4 december is gesloten op alle avonden.
  • iedereen die in de kantine, serre, hal, kleedruimtes of toiletten komt dient een geldig Corona Toegangsbewijs (CTB) dient te hebben.
  • in de kantine en de serre is een zitplaats verplicht.
  • op het park (buiten dus) dient de 1,5 meter regel in acht genomen te worden, behalve bij het spelen van wedstrijden en is geen CTB nodig.
  • toeschouwers zijn NIET meer toegestaan.

Met verschillende commissies zijn we in overleg over de geplande evenementen. De sponsorcommissie heeft ondertussen besloten de sponsormiddag/ avond van 20 november te verzetten naar begin volgend jaar. De activiteitencommissie is nog aan het kijken of het Sinterklaasfeest van 19 november toch door kan gaan (valt onder een evenement en die moeten met de nieuwe regels om 18.00 uur stoppen!). De huldiging van de kampioenen in de najaarscompetitie wordt verzet naar het voorjaar in plaats van op 26 november.

Omdat de kantine overdag wel open mag zijn, kunnen de tossers op maandag- en woensdagmorgen en de dames op donderdagmiddag wel gewoon hun bakkie blijven doen! Let op: alleen met een geldige QR-code!! In overleg met Marja hebben we afgesproken dat de kantine de komende weken op zaterdag- en zondagmorgen van 09.30 uur tot 12.30 uur open zal zijn. Mogelijk zijn er leden die het nu minder leuk vinden om op een avond te tennissen en in het weekend willen komen. Die krijgen dan de mogelijkheid om toch wat te drinken.

Namens de mede bestuursleden,

Met vriendelijke groet,

Hans Pellis Voorzitter TC de Vijfhuizen
M: 06- 514 99 163
E: hanspellis@devijfhuizen.nl