Beste leden, ouders en verzorgers,

Het zal niemand ontgaan zijn dat er vanavond extra maatregelen zijn bekend gemaakt om het ellendige coronavirus onder de knie te krijgen. Die maatregelen hebben ook consequenties voor ons als tennissers.   Vanaf morgen t/m (minimaal) 19 januari 2021 geldt:

1) Buiten is alleen enkelen toegestaan. Het afhangsysteem is hierop aangepast. Let dus even extra op als je morgen of een van de komende dagen al hebt afgehangen om te dubbelen, dat is geannuleerd;
2) Binnen mag er niet meer getennist worden;
3) Buiten lessen voor de jeugd t/m 17 jaar mogen wel;
4) Lessen buiten voor senioren mogen alleen gegeven worden aan 2 personen (exclusief de trainer). In overleg met de trainers zal bekeken worden hoe we het lesgegeven de komende weken in kunnen vullen binnen de geldende regels. Iedereen die les heeft zal hierover door de trainers worden geïnformeerd. Houdt er wel rekening mee dat het even tijd kost om dit te organiseren!

Verder geldt dat nu de verbouwing van het dak achter de rug is de “oude” looproutes in het kader van de coronaregels weer in ere zijn hersteld. De parkcommissie heeft vanmiddag de routebordjes weer geplaatst en bij deze dus het zeer vriendelijk, maar ook zeer dringende verzoek aan eenieder zich weer te houden aan die routes.
Vanwege mogelijke vorst de komende weken, is “Willems kraantje” afgesloten en kan je daar je handen niet wassen. Wel kun je op die plaats je handen desinfecteren. Doe dat dan aub.!

Hopende jullie hiermede vooralsnog voldoende te hebben geïnformeerd.

Mochten er echter vragen zijn, dan horen wij dit graag.

Mede namens het bestuur, met vriendelijke groet,

Hans Pellis
Voorzitter TC de Vijfhuizen
M: 06- 514 99 163
E: hanspellis@devijfhuizen.nl