Evenwicht 45plus toernooi

Het 45plus toernooi is opgericht in 2007 door een aantal enthousiaste leden. Er was bij TC de Vijfhuizen toen nog geen toernooi voor de wat oudere generatie. Inmiddels bestaat het 45plus toernooi al weer 17 jaar. De naam van het toernooi hangt af van de hoofdsponsor, als de sponsor zijn naam wil verbinden aan dit toernooi zal het toernooi die naam dragen, zoals de huidige naam “Evenwicht 45plus toernooi”.

Vanaf dit jaar hebben we het toernooi omgezet naar een 35 en 55 jaar categorie. Om als speler deel te mogen nemen aan dit toernooi moet je voor het 35plus toernooi 35 jaar en voor het 55plus toernooi 55 jaar worden in het jaar dat het toernooi gehouden wordt.

Het toernooi is een officieel KNLTB toernooi. Het uiteindelijke doel van dit toernooi is om lekker en gezellig tennis te spelen en de organisatie zorgt voor de gezelligheid in de vorm van lekkere hapjes, op vrijdagavond een feestavond met gezellige muziek en een heerlijk warm en koud buffet en op de finaledag een heerlijk finalisten ontbijt waar alle finalisten met partner aan deel mogen nemen.

Het Evenwicht 35plus toernooi 2024 staat online, om in te schrijven. Het toernooi wordt gespeeld van maandag 1 juli t/m zondag 7 juli en beloofd net als alle 16 voorgaande jaren weer een heel gezellig toernooi te worden! Klik HIER om in te schrijven of voor de standen en uitslagen of ga naar www.toernooi.nl

Veel tennisplezier!

Wilt u in contact komen met een van de commissieleden van het Evenwicht 45plus toernooi, stuur dan een mail naar 35plustoernooi@devijfhuizen.nl

Evenwicht 45plus toernooi commissie

 • Peter Blok
  Peter Blok
 • Liesbeth van der Sanden
  Liesbeth van der Sanden
 • Dirk van der Bijl
  Dirk van der Bijl
 • Wim van Riel
  Wim van Riel Voorzitter
 • Marcel Tielemans
  Marcel Tielemans
 • Joca van Riel-Lambregts
  Joca van Riel-Lambregts
 • Sjan van der Bijl
  Sjan van der Bijl