Het Bruba Open Dubbeltoernooi bestaat 31 jaar. Het toernooi is erg populair in de wijde omgeving. Omdat het weer kan gaan we met in achtneming van de corona basisregels het 31e toernooi organiseren.

Het toernooi is een officieel KNLTB-toernooi en er wordt gespeeld in speelsterkte categorie 3 t/m 8. Onze trouwe sponsor Bruba Sport sponsort het toernooi al sinds de oprichting. Drie woorden kenmerken het toernooi: spelplezier, strijd en gezelligheid. Bezoek dus regelmatig de website van de vereniging en volg de berichten over het toernooi op Facebook!

Het Bruba Open dubbel toernooi 2022 staat online, om in te schrijven. Het toernooi wordt gespeeld van maandag 22 augustus t/m zondag 28 augustus. Als er veel inschrijvingen zijn zullen wij het voorweekend 20- en 21 augustus ook moeten gebruiken. Hou hier rekening mee!  Het beloofd net als alle voorgaande jaren weer een heel gezellig toernooi te worden!

Klik HIER voor INSCHRIJVEN schema’s en uitslagen of ga naar www.toernooi.nl

Veel spelplezier en sportieve groeten van de wedstrijdcommissie!

Wilt u in contact komen met een van de commissieleden van het Bruba Open dubbel toernooi stuur dan een mail naar brubatoernooi@devijfhuizen.nl

Snel inschrijven scan hier!

Bruba Open dubbel toernooi commissie

 • Anita Embregts
  Anita Embregts
 • Nellie Pellis- Dekkers
  Nellie Pellis- Dekkers
 • Jacqueline Nooijens
  Jacqueline Nooijens
 • Peter Hendriks
  Peter Hendriks
 • Ingrid van Riel
  Ingrid van Riel
 • Wally Verheijen
  Wally Verheijen Voorzitter
Contact