Het Bruba Open Dubbeltoernooi bestaat al bijna 30 jaar. Misschien mogen we het zelf niet zeggen, maar toch: het toernooi is erg populair in de wijde omgeving. Vaak hebben we erg mooi weer, omdat het toernooi eind augustus gespeeld wordt. Voor toeschouwers is het fijn verpozen op het mooie terras van de vereniging, voor de tennissers lekker tennissen in het avondzonnetje. Spelplezier staat voorop, maar natuurlijk strijden de deelnemers keihard voor de overwinning. Het toernooi is een officieel KNLTB-toernooi en er wordt gespeeld in speelsterkte categorie 3 t/m 8. Onze trouwe sponsor Bruba Sport sponsort het toernooi al sinds de oprichting. Drie woorden kenmerken het toernooi: spelplezier, strijd en gezelligheid. Het wordt vast weer een feestje dit jaar, dus bezoek regelmatig de website van de vereniging voor berichten over het toernooi en voor de inschrijving!

Het Bruba Open dubbel toernooi 2019 staat online, om in te schrijven. Het toernooi wordt gespeeld van maandag 19 augustus t/m zondag 25 augustus en beloofd net als alle voorgaande jaren weer een heel gezellig toernooi te worden!

Klik HIER voor de schema’s en uitslagen of ga naar www.toernooi.nl

Veel spelplezier en sportieve groeten van de wedstrijdcommissie!

Wilt u in contact komen met een van de commissieleden van het Bruba Open dubbel toernooi stuur dan een mail naar brubatoernooi@devijfhuizen.nl

Bruba Open dubbel toernooi commissie

 • Anita Embregts
  Anita Embregts
 • Nellie Pellis- Dekkers
  Nellie Pellis- Dekkers
 • Jacqueline Nooijens
  Jacqueline Nooijens
 • Peter Hendriks
  Peter Hendriks
 • Ingrid van Riel
  Ingrid van Riel
 • Wally Verheijen
  Wally Verheijen Voorzitter
Contact