Beste leden,

Niemand zal het ontgaan zijn dat er aanpassingen zijn gedaan in de coronamaatregelen. Ook voor ons heeft dat weer consequenties!
Vanaf zaterdag 6 november geldt dat buitensporten zonder QR-code kan, maar dat binnen (kantine EN serre) controle op een geldige QR-code noodzakelijk is. Zonder geldige QR-code mag een lid of bezoeker dus niet in de kantine of de serre aanwezig zijn! 

Ook op het terras mag je niet meer zitten zonder geldige QR-code. De Parkcommissie is bereid gevonden om het winterklaar maken van het terras (verwijderen tafels, stoelen, parasols e.d.) al morgen te doen in plaats van de geplande datum van 20 november. Door deze actie hebben we geen terras meer en hoeven we daar dus ook niet te controleren.

Als de kantine open is, zal de bardienst de controles op geldigheid van de QR-code uitvoeren. Zij zijn bevoegd om leden of bezoekers die geen geldige QR-code hebben de toegang tot de kantine en/of serre te ontzeggen! Dit geldt dus ook voor het tossen op maandag- en woensdagmorgen.

Nu wordt er gelukkig ook getennist als de kantine niet open is. Om te voorkomen dat we van ’s morgens 09.00 uur tot ’s avonds 19.00 uur en in de weekenden een controleur weg moeten zetten, willen we bij deze jullie medewerking vragen om als jullie gaan tennissen de controle uit te voeren, denk daarbij aan:
a. enkele groepjes die overdag met elkaar tennissen en zelf de kantine regelen en in de kantine of serre gaan zitten na het tennissen;
b. ieder ander groepje (minimaal 2 personen) dat in de serre plaatsneemt.

De bovenstaande regels gelden ook voor de competitieteams die de komende weken nog inhaalwedstrijden spelen!

Uiteraard blijven / zijn de basismaatregelen ook nu nog van toepassing.

Mede namens het bestuur, alvast bedankt voor jullie medewerking.

Met vriendelijke groet, 

Hans Pellis
Voorzitter TC de Vijfhuizen
M: 06- 514 99 163
E: hanspellis@devijfhuizen.nl