Sporten in coronatijd: met tennis kan het!

Door alle corona-maatregelen is het duidelijk dat teamsporten voorlopig niet mogelijk zullen zijn en ook binnensporten is even niet aan de orde. Binnen de huidige regels kunnen we in ieder geval nog tennissen.

Om die reden willen we mensen die op dit moment hun eigen sport niet kunnen beoefenen of wel eens willen gaan tennissen die kans bieden via speciale abonnementen. Daarbij is de keuze om gewoon vrij te komen tennissen of gelijk een paar lessen te nemen van onze gekwalificeerde trainers. Deze “verkorte winterpas abonnementen” lopen van 25 december 2020 t/m 4 april 2021 en geven naast vrij tennissen ook recht op deelname aan de Clubkampioenschappen eind maart.

Nr Abonnement Kosten Toelichting
1 Winterpas vrij tennissen (volledig) € 35,- Vrij tennissen op alle dagen tussen 09.00 en 23.00 uur.
2

 

 

 

 

Winterpas vrij tennissen (volledig) en 2 introductielessen.

 

 

 

€ 60,-

 

 

 

Vrij tennissen op alle dagen tussen 09.00 en 23.00 uur en 2 lessen van 50 minuten te verzorgen door onze trainers. De lessen worden gegeven in groepjes van 4 op in overleg met de trainers in te plannen tijdstippen.

Voor vrij tennissen geldt dat er banen gereserveerd dienen te worden via de Clubapp, dit is mogelijk na aanmelding en ontvangst van uw KNLTB-nummer. De speeltijd is steeds 60 minuten voor een dubbelpartij en 30 minuten voor een enkel partij.

Door de coronamaatregelen is het aantal keren spelen per week beperkt tot 5 keer en maximaal 2x per dag en kan het mogelijk zijn dat er tijdelijk alleen enkelpartijen gespeeld kunnen worden.

Opgeven kan via onze website www.devijfhuizen.nl/aanmelden tijdelijk lidmaatschap

Ledenadministratie van TC de Vijfhuizen
Riet Bias
Tel: 076 – 5032950
ledenadministratie@devijfhuizen.nl

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.