in Nieuws

Beste leden, ouders en verzorgers,

Degene die de afgelopen dagen langs ons park zijn gereden hebben het waarschijnlijk al gezien; de voorbereidingen voor de vervangingen van het dak zijn begonnen met het plaatsen van afvalcontainers en de dakplaten op de parkeerplaats. Maandag begint Aannemingsbedrijf Pellis met de werkzaamheden. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden moeten we uiteraard rekening houden met enkele extra veiligheidsregels.

Zeker omdat we er voor hebben gekozen om de beperkte tennismogelijkheden die we op dit moment hebben door corona toch door te laten gaan. Om dat te realiseren gelden de komende (naar verwachting) twee weken wat extra maatregelen. Waarbij overdag nog wat anders zal verlopen dan ’s avonds.

Algemeen: Aangezien de kantine in haar geheel gesloten zal zijn en blijven, zijn ook de hal, kleedkamers en toiletten niet beschikbaar. “Willems-kraantje” voor het wassen van je handen is niet bereikbaar; op een van de tafels op het terras staat desinfectiemiddel, papier en een afvalcontainer. In het kader van de coronaregels is het verzoek om daar je handen te desinfecteren.
Kom zo weinig mogelijk met de auto naar ons park! Overdag is er GEEN parkeerruimte en ’s avonds heel beperkt! Aan de Vijfhuizenweg en bij de GGZ (naast Basic-Fit) zijn enkele parkeerplekken.

Overdag: Het parkeerterrein (ook al zou de poort openstaan) en de fietsenstalling kunnen overdag (tot ongeveer 18.00 uur) NIET gebruikt worden vanwege materiaal dat er staat en een kraan die materiaal aan- en afvoert.
De toegang tot het park wordt de poort bij baan 1!  Fietsen kunnen gestald worden bij baan 1 (op het park tussen het hek bij de bushalte en de baan). Verzoek aan eenieder om dit wel zo netjes mogelijk te doen, zodat anderen er nog langs kunnen. Op baan 1 kan overdag niet gespeeld worden; over deze baan kun je naar de banen 2 t/m 8 lopen.

s’ Avonds: Het parkeerterrein zal beperkt beschikbaar zijn vanaf ongeveer 18.00 uur (dit kan per dag nog anders zijn i.v.m. materiaal dat er staat). De fietsenstalling zal open zijn en kan gebruikt worden. Theo Taks of ik zullen ’s avonds de baanverlichting aan en uit doen op basis van de gegevens in het afhangsysteem (Clubapp).

De looproutes die we hadden vanwege corona worden aangepast en dat kan per dag nog anders zijn. Let daar s.v.p. zelf op en probeer de coronaregels toch zo goed als mogelijk na te komen! Het wordt dus wat improviseren, maar het is voor een goed doel (onze vereniging) dus we hopen op jullie begrip en medewerking.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met Theo Taks (06-41117516) of mij.

Met vriendelijke groet,

Hans Pellis
Voorzitter TC de Vijfhuizen
M: 06- 514 99 163
E: hanspellis@devijfhuizen.nl

Recent Posts
Contact