in Nieuws

Beste leden,

Naar aanleiding van de beslissingen die de overheid gisteren heeft genomen en de adviezen van de KNLTB moeten we helaas melden dat de Clubkampioenschappen GEEN doorgang kunnen vinden. Als bestuur hebben we ondertussen overleg met de betreffende commissie gehad en we willen proberen, hoe moeilijk dit ook zal worden en mogelijk in aangepaste vorm (bijv. alleen DD en HD) om aansluitend aan het Bruba Open toch nog “iets” te organiseren. Of dat daadwerkelijk gaat lukken is nog de vraag, maar de commissie heeft toegezegd dit uit te gaan zoeken. Hier komen we dus later nog op terug.

Verder geldt dat de KNLTB de eerste speeldag van de jeugd (Rood en Oranje) van 29 maart heeft afgelast. Ook die gaat dus niet door. Hoe daar verder mee omgegaan wordt is nog niet bekend.

Naast deze afgelastingen gelden de onderstaande (deels al bekende) afspraken:

1) de kantine blijft gesloten voor alle activiteiten (dus ook voor overleg) tot en met 31 maart 2020;
2) de banen beschikbaar blijven om vrij te tennissen;
3) de tennislessen (max. 4 spelers en een trainer op een baan) kunnen doorgang vinden;
4) ook alle jeugdactiviteiten (bijv. discozwemmen) vinden GEEN doorgang.

Als laatste willen we opnieuw verwijzen naar de website van de KNLTB https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/ en de Rijksoverheid  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/03/12/nieuwe-maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland

Blijf deze volgen voor nieuwe ontwikkelingen.

Voor de duidelijkheid: vrij tennissen is nog steeds toegestaan. Neem wel alle voorzorgmaatregelen in acht en kom niet naar de vereniging als je ziek bent of verschijnselen hebt!

We hopen binnenkort wat positiever nieuws te kunnen brengen en zodra er iets te melden is zullen we dat doen.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

Hans Pellis
Voorzitter TC de Vijfhuizen
M: 06- 514 99 163
E: hanspellis@devijfhuizen.nl

Recent Posts
Contact