in Nieuws

Beste leden,

Degene die afgelopen week op ons park zijn geweest of er langs zijn gereden, hebben kunnen zien dat de werkzaamheden m.b.t. het vervangen van het dak in volle gang zijn.

Als de weeromstandigheden het toe laten, hopen we eind deze week het dak gereed te hebben en daarna kunnen de zonnepanelen aangebracht worden.

Omdat alle ruimtes in het gebouw nagenoeg leeg zijn nu, willen we van de gelegenheid gebruik maken om het hele pand aan de binnenkant voor boven tot onder en van links naar rechts schoon te maken. Daarvoor zouden we nog wel wat “schoonmaak-handen” kunnen gebruiken…

Als iemand van jullie tijd en zin heeft om ons hierbij te helpen, zouden we graag gebruik maken van dat aanbod. Zoals het spreekwoord zegt: “Vele handen maken licht werk!”.

Omdat we in deze coronatijd wel rekening moeten houden met de geldende coronaregels, willen we graag dat iemand die ons mee wil helpen zich aanmeld bij Theo Taks via theotaks@devijfhuizen.nl , zodat Theo het aantal personen dat gelijktijdig aanwezig is kan plannen / sturen.

Iedereen die mee wil doen: alvast bedankt voor de hulp!

Namens de Parkcommissie, met vriendelijke groet,

Hans Pellis
Voorzitter TC de Vijfhuizen
M: 06- 514 99 163
E: hanspellis@devijfhuizen.nl

Recent Posts
Contact