in Nieuws

Beste leden en ouders van leden,

Naar aanleiding van de berichtgeving rondom het coronavirus lijkt het ons verstandig om even een update aan onze leden en ouders van leden te sturen. Daarin zeker ook meegenomen de berichtgeving vanuit Unitas ’30, die besloten hebben om de komende dagen het park te sluiten. Ook DSE heeft ondertussen dat besluit genomen. 

Tot op dit moment hebben we nog geen meldingen van besmette leden binnen de vereniging. We weten dat er een tweetal personen (een lid en een familielid van een ander lid) vanuit de omgeving waar ze werken (ziekenhuis) zijn getest. Daar hebben we nog geen berichten over de uitslag over gehoord. Het betreffende lid is overigens al ruim 2 weken niet meer op ons park geweest. Doordat de aard van onze sportactiviteiten behoorlijk afwijkt van de voetbalverenigingen, zien wij op dit moment nog geen reden om ons park te sluiten. Uiteraard kan dat anders worden als de besmettingen toenemen in Etten-leur of er direct leden besmet raken die vaak op het park komen.

Tot op heden gaan de Clubkampioenschappen gewoon door, maar we blijven de ontwikkelingen nauwgezet volgen en als de ontwikkelingen doorgaan zoals het nu is, zouden we daar misschien nog wel een andere beslissing over moeten nemen. De speelschema’s voor het toernooi worden vandaag of morgen gewoon verzonden, maar als bestuur blijven we de ontwikkelingen zeker volgen.

Mochten we moeten besluiten de Clubkampioenschappen niet door te laten gaan of zelfs het park moeten sluiten, zullen we jullie daarover informeren.

Verder ook nu weer het verzoek aan iedereen om zijn/haar gezonde verstand te gebruiken! Als je klachten hebt of een verkoudheid hebt, blijf dan even weg van het park en loop niet het risico andere te besmetten.
Hopelijk houdt iedereen dit in gedachte!

Namens het bestuur,

Hans Pellis
Voorzitter TC de Vijfhuizen
M: 06- 514 99 163
E: hanspellis@devijfhuizen.nl

Recent Posts
Contact