in Nieuws

Afhalen tennispasjes

Beste Vijfhuizen leden,

Op zondag  24 maart a.s. starten we met het nieuwe tennisseizoen. De nieuwe tennispasjes voor het seizoen 2019 kunnen worden afgehaald in het clubhuis vanaf 13.00 uur.

Nieuwe leden die zich ruim voordat het seizoen begint ( april ) hebben aangemeld  als lid van onze tennisvereniging kunnen hun pasje ophalen op de openingsdag. Op deze dag zal ook het afhangsysteem en de huisregels worden uitgelegd voor nieuwe leden.

Als u zich wat later heeft aangemeld dan is er nog geen pasje voor  u uitgedraaid door de K.N.L.T.B. en krijgt u zolang een tijdelijke pas waarmee u kunt afhangen. Ook deze pas is persoonsgebonden en mag dus niet uitgeleend worden aan andere personen die geen lid zijn van TC De Vijfhuizen.

Als u  wilt tennissen met iemand die geen lid is, dan kan er aan de bar een introducé pas worden gekocht voor 5 euro per dagdeel.

Deze pas moet wel weer worden ingeleverd achter de bar.

U kunt zelf na enkele weken achter de bar vragen  of uw tennispas al binnen is.

Deze zitten dan in een doosje wat in het clubhuis staat. Graag de tijdelijke pas weer inleveren als u de originele K.N.L.T.B. pas meeneemt.

Mocht u gedurende het seizoen uw pasje kwijtraken dan kunt een nieuwe pas  aanvragen bij de ledenadministratie. De kosten die hieraan verbonden zijn bedragen 5 euro.

 

We hopen veel leden te mogen ontmoeten op Zondag  24 maart vanaf 13.00 uur

Riet Bias ( ledenadministratie)

 

 

Recent Posts
Contact

KNLTB - ClubApp