Welkom bij

TC De Vijfhuizen

Tennisclub de Vijfhuizen

TC de Vijfhuizen - Welkom

Tennisclub De Vijfhuizen is een gezellige en sportieve tennisvereniging in Etten-Leur. We hebben 7 smashcourt buitenbanen waar overdag en ’s avonds op gespeeld kan worden. Het gehele jaar door zijn er allerlei leuke en sportieve activiteiten te doen. Zo kun je meedoen met de competities en/of toernooien. Natuurlijk worden er bij ons ook tennislessen gegeven voor jong en oud! Kom gerust langs om de sfeer te proeven, te praten met onze leden of meld je direct aan als lid.

Sponsors

Als vereniging zijn de inkomsten van onze sponsoren van groot belang. Met het extra gecreëerde kapitaal kunnen investeringen worden gedaan voor de toekomst om het voortbestaan van de vereniging te kunnen garanderen en continueren. Interesse om sponsor te worden? Klik op onderstaande knop om ons direct een mail te sturen of hier om onze sponsoren te bekijken.

Kalender 2018

Het actief deelnemen aan het verenigingsleven vinden wij erg belangrijk als TC De Vijfhuizen. Daarom organiseren we het hele jaar door allerlei evenementen en activiteiten voor al onze leden. Hierbij geldt: niets moet, alles mag! Heb je ideeën voor een evenement of een activiteit? Neem dan contact met ons op! Houd de activiteiten kalender in de gaten zodat je geen enkel evenement mist.

KNLTB ClubApp

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van TC de Vijfhuizen en de belangrijkste evenementen? Download de gratis KNLTB ClubApp! Met de KNLTB ClubApp heb jij al jouw (persoonlijke) tennisinformatie op één plek.

KNLTB ClubAppp

Tennisclub de Vijfhuizen

Tennisclub de Vijfhuizen is al sinds 1982 de gezelligste tennisvereniging van Etten-Leur! Spelers van alle niveaus en alle leeftijden zijn bij ons welkom. Naast de competities en toernooien organiseren wij tal van activiteiten rondom het tennissen.

Tennislessen

tennislessen tc de vijfhuizen

Het winterseizoen voor tennislessen is van start gegaan op 24 september 2018 en bestaat uit een cursus van 20 lessen, die worden gegeven op het tennispark van TC De Vijfhuizen en Topshot. De tennislessen worden gegeven door Silvie van der Ploeg, Marcel Mol en Stijn Adriaensen.

Tenniskids

Tenniskids - TC de Vijfhuizen

Tenniskids is een door de KNLTB ontwikkelde cursus om kinderen op een leuke manier laten kennis maken met tennis. Tenniskids is hoofdzakelijk ontworpen voor kinderen, maar eigenlijk is het een leuke manier van tennis spelen dat gebruikt kan worden voor alle leeftijden en niveaus.

Tosavond / -ochtend

Elke maandag- & woensdagochtend en donderdagavond bestaat de mogelijkheid om te tossen. Je kunt alleen naar het park toekomen, er is altijd iemand die de indeling van de koppels maakt. Het is heel leuk omdat je dan met clubgenoten speelt waar je anders misschien nooit mee of tegen zou spelen.

TC de Vijfhuizen op Facebook

2 weken geleden

TC De Vijfhuizen

En dit is het dan het uiteindelijke resultaat. Het ziet er fantastisch uit. Goed werk verricht aannemingsbedrijf Pellis! Morgenochtend beginnen we met het opbouwen en kunnen we vanaf maandag weer bier en andere dranken schenken! ... Lees meerLees minder

Laat meer berichten zien

TC de Vijfhuizen op Twitter

A.s. dinsdag wordt er gestart met het herbestraten van de fietsenstalling. Het zal een week in beslag nemen. Fietsen stallen op de parkeerplaats onder de reclamebanners van Kubus en Luyten.

Heb je nog niet ingeschreven voor dit gezellige Evenwicht 45plus toernooi, het kan nog t/m 24 juni a.s. Ga naar https://t.co/GNQAXrQfXk of https://t.co/Qiuxz6PDca

TC De Vijfhuizen bestaat dit jaar 30 jaar!
Meer info: https://t.co/GNQAXrQfXk

Load More...

TC de Vijfhuizen op Instagram

TC de Vijfhuizen sponsoren

Contact