• TC De Vijfhuizen
  • TC De Vijfhuizen
  • TC De Vijfhuizen
  • TC De Vijfhuizen
  • TC De Vijfhuizen
  • TC De Vijfhuizen
  • TC De Vijfhuizen
  • TC De Vijfhuizen
  • TC De Vijfhuizen
  • TC De Vijfhuizen
  • TC De Vijfhuizen

facebook logo3  twitter icon  logo instagram Volg ons op!

Inloggen

SPONSOREN

  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors

ALLEEN NOG PINNEN

 

alleen pinnen1

Sponsorkliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Mededeling Parkcommissie

afvalcontainerDeponeer voortaan je plastic afval in de gele containers! Gewoon doen!!

Weersverwachting

      wetter24-ne

Wie is online?

Geen
Privacy verklaring
Geschreven door Hans Pellis   
maandag 28 mei 2018 15:55

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van TC de VIjfhuizen gevestigd te Etten-Leur, Vijfhuizenweg 16, 4871 EE, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40282890, hierna te noemen: `de Vereniging`.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

 

Doel

Welke persoons
gegevens

Grondslag

Bewaartermijn

Ontvangers

Uitvoeren aanmelding
nieuwe leden

Voornaam

Achternaam

Adres

Geboortedatum

Telefoonnummer

E-mail adres

Geslacht

Uitvoering van de overeenkomst

Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden

Leden
administratie
Penningmeester

KNLTB

Administratie

Voornaam

Achternaam

Adres

Telefoonnummer

E-mail adres

Bankgegevens

Betaalgegevens

Uitvoering van de overeenkomst

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.

Penningmeester

Versturen van digitale berichten

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Uitvoering van de overeenkomst

Zolang als men actief lid is

Communicatie verantwoordelijke via KNLTB Clubapp

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Zonder uw toestemming verstrekt de Vereniging uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die de Vereniging met u heeft, tenzij de Vereniging wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

U hebt het recht de Vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de Vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de Vereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

Beveiliging persoonsgegevens

De Vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen

Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

Links naar andere websites

De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Camerabeveiliging

Vanuit beveiligingsoogpunt heeft de Vereniging camera’s aangebracht. De inzet van camerabewakingssystemen vergroot de veiligheid van onze medewerker, vrijwilligers en alle overige personen die op ons park aanwezig zijn. Bij een eventueel incident kan de Vereniging de camerabeelden binnen de wettelijke kaders bekijken en/of beschikbaar stellen aan politie en justitie ter ondersteuning van aangifte van een strafbaar feit.

De camerabeelden worden maximaal 14 dagen bewaard en daarna weer overschreven. De toegang tot de beelden is beperkt tot daartoe door het bestuur van de Vereniging aangewezen personen.

Wijziging van het privacy beleid

De Vereniging past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. de Vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Verantwoordelijke:      Hans Pellis

E-mail:                        Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Telefoonnummer:        06 – 514 99 163

 

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Laatst aangepast op maandag 28 mei 2018 16:05